Овие близначки се родија пред 22 години и беа сензација затоа што имаат различна боја на кожа – погледнете како изгледаaт денес!

Кога луѓето денес ќе ги видат заедно, никој не верува дека овие девојки се сестри. Но верувале или не, Луси и Марија Ајлмер не само што се сестри, туку се и близначки.

Фото: worldwidefeatures

Тие се родени во 1997 година, а нивните родители веднаш забележале нешто необично по раѓањето.

Имено, кога се родија Луси беше со светла кожа и имаше сини очи и портокалова коса, а Марија беше потемна, имаше кафеава коса, а подоцна почна да и расте природно кадрава коса. Нивниот татко е бел, а мајката е од мешана раса, па затоа е интересно да се види како природата одигра интересна игра и на децата им даде различна боја на кожата.

Фото: worldwidefeatures

Луси и Марија неодамна наполнија 22 години и во една емисија тие признаваа дека повеќето луѓе и денес не им веруваат кога ќе им кажат дека се близначки.

Фото: TV/Rex

Тие не им веруваат додека не видат интересни статии за нив на Интернет. Погледнете како тие изгледаат денес.

 

 

(Visited 10.824 times, 1 visits today)