Ова ќе биде најпопуларната фризура за 2020 година

Нова верзија на популарната боб фризура

Популарниот боб важи за една од оние фризури што им стојат убаво на сите жени, па затоа во последно време многу познати дами како да се опседнати со овие фризури. Поради тоа настанаа и ногу варијанти на боб, како „воб“ или „лоб“, а сега на ред е и нов тренд – „поб“.

ADVERTISEMENT

Односно „pony bob“ – што значи боб со шишки.

Една од дамите која и сега носи ваква фризура е Гвен Стефани.

Голема предност и на оваа фризура е во тоа што им стои практично на сите. Тенката коса може да добие на волумен, додека косата со дебели влакна ќе делува полесно и не толку компактно – но запомнете, единствено во таков случај шишките НЕ смеат да бидат направени рамно.

Facebook Comments
(Visited 737 times, 1 visits today)
Loading...