Ова слатко девојче денес е една од НАЈЗГОДНИТЕ МАКЕДОНКИ – ја препознавате ли

Популарната скопјанка сподели фотографија од своето детство и покажа дека уште од тогаш се гледало дека ќе порасне во вистинска убавица.

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

Елеонора ги воодушеви сите со фотографијата од своето детство, на која позира заедно со својата помала сестричка Мила.

Елеонора Миљковиќ со огромна популарност се стекна со учетвото во реалното шоу Задруга, во кое учествуваше релативно кратко, но веднаш ја освои публиката.

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

Елеонора во Задруга се покажа во најдобро можно свето, танцуваше и се забавуваше и воопшто не навлегуваше во никакви инциденти. Токму затоа многумина сметаа дека нејзиното место не е меѓу тие луѓе.

Таа популарност Елеонора ја искористи и денес одлично заработува од Инстаграм.

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

Направи неколку корекции на своето тело и сега буквално изгледа како барбика.

Не го крие својот приватен живот и често на социјалните мрежи споделува фотографии од нејзиното секојдневие.

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

Минатата година направи голема свадба и му кажа ДА на своето долгогодишно момче, Чедо.

На свадбената церемонија Елеонора смени 2 венчаници и изгледаше како принцеза од бајките.

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ
ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

Дека убавината во нејзиното семејство е наследна, доказ е нејзината сестра Мила, која премногу потсетува на својата постара сестра.

Нивната мајка пак, е вистинска убавица, а фановите често за неа велат дека со Елеонора изгледаат како сестри.

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ
ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

Елеонора ги воодушеви сите со фотографијата од своето детство, на која позира заедно со својата помала сестричка Мила.

Полната уста и совршените црти на лицето, Нора ги има уште од девојче.

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

ФОТО: Инстаграм / Елеонора Миљковиќ

 

[tptn_list]