Реклама
Наши ѕвезди

Ова ретко го гледаат – Јордан Митев се фати за гајдата и направи лом, овие сцени нема да ги заборават

Пејачот знае што сака нашата публика

Реклама

Еден од нашите најпознати фолк-пејачи Јордан Митев неодамна ја заврши својата голема турнеја во Австралија.

Пејачот одржа голем број концерти низ најголемите градовите во оваа земја, а како што дознаваме од нашите луѓе таму, за секој негов настап се барало влезница повеќе и салите секогаш биле исполнети до последно место што впрочем може да се види и од објавите на Фејсбук.

Имено, пејачот за целото време додека беше во Австралија редовно објавуваше моменти од ова негово патување на социјалните мрежи.

Маркетинг

Фото: Фејсбук/ Јордан Митев

И од овие бројни фотографии и видеа можеме да видиме дека Јордан секогаш успеваше да ја подигне публиката на нозе, а посебни беа моментите кога ќе засвиреше на гајда додека сите беа фатени во оро и се веселеа на неговите песни.

Фото: Фејсбук/ Јордан Митев

А колку беше добра атмосферата може да се познае и по изразот на лицето на Јордан кој беше пресреќен во овие моменти.

Фото: Фејсбук/ Јордан Митев

Но како и да не биде олку среќен, кога токму овие денови му се случи и најубавата работа во животот.

Фото: Фејсбук/ Јордан Митев

Тој во Австралија беше заедно со неговата сакана сопруга, која таму се породи и го роди нивното прво дете.

Како изгледаше Јордан во овие незаборавни моменти, но и како пејачот се чувствуваше кога прв пат ја зема својата наследничка во рацете, прочитајте тука

Фото: Фејсбук/ Јордан Митев

Фото: Фејсбук/ Јордан Митев

Фото: Фејсбук/ Јордан Митев

Фото: Фејсбук/ Јордан Митев

Фото: Фејсбук/ Јордан Митев

Фото: Фејсбук/ Јордан Митев

Поврзано

Back to top button