ОВА НИКОЈ НЕ ГО ЗНАЕШЕ! Милијана шокираше со признанието: На мене останува да чистам и перам, потоа ќе се разделиме!

Милијана Богдановиќ запрепасти многумина кога откри дека ќе се разведе за неколку години, како што рече, бидејќи нема визија за деца и брак.

Исто така, госпоѓа Божиќ не планира да се омажи откако ќе се разделат со Милојко. Никој не ги знаеше овие детали!

“Јас немам визија за брак, семејство, деца и тоа. Јас воопшто немам визија за брак. Јас сум во брак со него сега и секако дека имам одговорност да го исперам, средам куќата … но немам чувство. Пред неколку години, размислував да се омажам, па ми рекоа: „Кога ќе се омажиш?“ – „Па, ти си будала … Свесен сум дека за некоја година тоа ќе се случи ќе се разведам“, изјави Милијана и ги изненади многумина.

Facebook Comments
(Visited 12.867 times, 1 visits today)