ОВА Е НАЈЛУДАТА ПРИКАЗНA ЗА ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС! Полицијата добила повик, а кога го слушнале барањето на оваа жена – следувало ШОК!

Една жена од Лозница сподели многу необична приказна на својот профил на Твитер синоќа и не требаше долго да стане една од најомилените во Србија.

 

“Една прекрасна приказна создадена за време на полициски час. Како интелигентно ги насликав сите мои јајца и не оставив 12 за тортата, ја повикувам полицијата во Лозница за да видам дали можам да изодам 500 метри од дома за да позајмам од пријателката”, вака ја заопчува авантурата која беше раскажана од Инкриминиран .

Полицијата ја сфати ситуацијата исклучително сериозно. Соработникот бил во неволја.

„По двострано смеење од смеа, моето убедување дека не постои поголем проблем отколку што е моментално, дека четири деца чекаат з торта за Велигден и дека јас сум готовоа ако не ја направам полицајката рече дека постојат две опции “, вели мајката.

Опциите и ги соопшти смирено.

“Првата е да чекам да падне мрак и на свој ризик да излезам и да отидам до кај неа или да ја почекам неа да и заврши смената до 19 часот па таа да отиде до кај мојата пријателка и да ми донесе. И царицата навистина тоа го направи. Таа отиде во мојата пријателка и ми донес јајца за торта “, ентузијачно напиша твитерџијата.

Facebook Comments
(Visited 1.136 times, 1 visits today)