Ова а Андријана, успешната сопруга на министерот Љупчо Николовски – погледнете го добро нејзиниот стил, ќе се изненадите!

Љупчо Николовски, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, од лади години е во врвот на македонската политика.

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Тој денес важи за важна личност на политичката сцена, а од неговите фотографии што ги објавува на социјалните мрежи можеме да забележиме дека младиот политичар не крие дека најголема поддршка добива од својата сопруга.

Неговата сопруга, Андријана Николовска, е успешна млада жена која кога е средена од глава до пети изгледа како милион долари.

Тие во една пригода и ги отворија вратите од својот дом и покажаа како изгледа нивното романтично гнездо.

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Љупчо кој во јули 2019 беше назначен за генерален секретар на СДСМ, од јануари оваа година стапи на министерската функција во министерството за Земјоделство, шумарство и водостопанство.

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Тој на својот профил редовно објавува и фотографии од својата понежна половина, која е вистинска убавица.

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Тие пред да застанат на лудиот камен неколку години беа во врска, која мораа да ја прекинат, кога Андријана замина за Словенија. Таа тогаш работеше во меѓународна компанија, со седиште во Љубљана, а по неколку години разделен живот, случајно ќе се сретнат на први јануари 2019, кога ќе сфатат дека се уште постои љубов помеѓу нив и ќе продолжат со нивната врска.

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

По некое време ќе го кажат своето судбоносно „да“ и денес важат за еден од најслкадните парови на политичката сцена во Македонија.

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски

Фото: Инстаграм/ Љупчо Николовски
(Visited 5.521 times, 1 visits today)