Наши ѕвезди

Оваа црвенокоса девојка од Македонија ги скара Саша Поповиќ и Вики Миљковиќ – и Цеца го направи лом, не му остана должна!

Бранка помина во следниот круг…

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Бранка од жирито доби пет гласови, а за ментор ја сакаше Светлана Ражнатовиќ, но таа не се сложи со нејзината одлука…

Скопјанката Бранка Соколовска има 36 години и реши својот талент за пеење да го покаже во „Ѕвездите на Гранд“.

Таа уште со својата прва песна „До мене е“, од „Трибал бенд“ ги освои сите, а потоа го испеа и големиот хит од Вики Миљковиќ „Црно на бело“, со што познатата фолкерка беше презадоволна.

Бранка од жирито доби пет гласови, а за ментор ја сакаше Светлана Ражнатовиќ, но таа не се сложи со нејзината одлука.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

„Ти благодарам душо, но јас вечерва ти бев само поддршка“, и кажа Цеца, по што та ја избра Миљковиќ.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Тогаш Саша Поповиќ реши малку да се пошегува со Вики, по што следуваше вистинска драма во шоуто.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

„Ја гледам Вики, таа ќе земе хартија и ќе види дека натпреварувачката пее нејзина песна и веднаш дава глас за неа.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

„Девојката има подобра дикција од тебе Вики“, кажа Поповиќ.

По ова веднаш се вмеша и Цеца која застана на страната на својата кума и на директорот му порача дека удира ниско.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Поповиќ и порача на својата колешка Цеца Ражнатовиќ да не се меша, по што Миљковиќ му кажа дека таа има најдобра дикција, а потоа ја праша и натпреварувачката од Македонија какви песни најмногу сака да пее.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

И откако Бранка и кажа дека сака фолк-песни, Миљковиќ одлучи да ја земе во својот тим.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Инаку, Бранка не беше единствената од Македонија што во последната епизода се пласираше за следниот круг.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Покрај неа, во следниот круг ќе ги гледаме Бојан Илиевски и Јасмин Алиевски кои исто така го воодушевија жирито.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

За Бојан веќе зборува целиот регион, а заради него Цеца одвај се воздржа да не заплаче.

Повеќе за ова прочитајте тука >>

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Фото: Принтскрин/ Јутјуб, Ѕвездите на Гранд

Маркетинг

Поврзано

Back to top button