Оваа хаска обожава вода, но пливањето не и е баш силна страна (видео)

Оваа хаска сака вода и никој не е посреќен од него кога може да влезе во базенот.

Но, тој има еден голем проблем. Имено, тој не знае како да плива, а неговите сопственици одлучија тој да се капе само во детскиот базен, за да не се удави.

Постојат кучиња кои веднаш можат да пливаат, но исто така има и такви  кои тоа го учат подоцна. Се надеваме дека овој мажјак ќе научи брзо за да може да ужива во морето, реката или езерото.

Дотогаш, тој е осуден да се бања во детскиот базени.

Husky loves water but doesn't know how to swim.. so he's stuck in the kiddie pools

Husky loves water but doesn't know how to swim.. so he's stuck in the kiddie poolsBy @max_akk (goo.gl/tun1ai)

Posted by Bored Panda Animals on Петок, 25 мај 2018

(Visited 170 times, 1 visits today)