Оваа жена ѝ го растури бракот: Гоца Божиновска по толку година ѝ прости на жената која ѝ го презеде сопругот

Популарната пејачка Гоца Божиновска беше во брак со Зоран Шијан, еден од жестоките белградски момчиња во 90-тите, но тој си замина од неа, во прегратките на соседката Горана која му го роди синот Вукашин.

Пејaчката со години молчеше за прељубата на својот маж, а потоа во јавност проговори за Горана и како се и простила, но не ѝ заборавила.

„Таа жена ми го уништи семејството. Всушност ми го уништи целиот живот. Беше тешко, но не се враќам на старо. Одлучив повеќе да не трошам време и нерви на непотребни работи. Толку драги и сакани луѓе кои ми недостастасуваат имам изгубено, така што некои работи не се ниту приближно болни како тоа.

Можам дамо да кажам дека таа и јас не сме скарани и дека меѓу нас сѐ е ок. Што било, поминало. Секогаш сум била толерантна и сум простувала, па така и нејзе. Ѝ простив, но не заборавив. Едно е сигурно, мојот Зоран беше со мене до крајот“, рече Гоца Божиновска.

На една страница на Фејсбук осамна фотографија од Зоран Шијан со сопругата Горана која му го роди синот Вукашин.

Facebook Comments
(Visited 17.664 times, 1 visits today)