Нов едиторијал на една од најдобрите македонски дизајнерки

Нов едиторијал на нашата омилена дизајнерка

Македонската дизајнерка Ирина Тошева ја претстави својата летна колекција „Eunoia“ со преубав едиторијал.

ADVERTISEMENT

Во прашање се преубави летни парчиња обоени во пестелни нијанси, со лесни и плисирани материјали и лелеави кроеви од кои ќе се воодушевите на прв поглед. Фотографиите се направени во сликарско атеље со моделот Фјола Брестовци, пред објективот на фотографката Александра Костадиновска.

Шминката е на Виктор Мирчевски, фризурата на Дарко Петковски (Hairhouse), додека чевлите што ги носи моделот од брендот Марвел.

Колекцијата е достапна во аталјето на дизајнерката.

 

Facebook Comments
(Visited 109 times, 1 visits today)
Loading...