Нова божиќна реклама од која ќе се воодушевите

Уште една божиќна реклама која ги воодушеви сите

Принтскрин

Американската технолошка компанија „Xfinit“ пред неколку дена објави божиќна реклама која само во првите 24 часа имаше преку 10 милиони прегледи на Јутјуб. Во неа се појавува симпатичниот вонземјанин И.Т од истоимениот филм на Спилберг од 1982 година, кој се враќа по 37 години за да го посети својот пријател Елиот за време на празниците. И додека лута низ земјата сфаќа дека Елиот има свое семејство и колку се променила технологијата досега.

Погледнете зошто рекламата е толку популарна.

 

Facebook Comments
(Visited 25 times, 1 visits today)