Новак е новиот Роки Балбоа – Тенисерот ја ВООДУШЕВИ цела Црна Гора, нема да верувате што направи!

Новак докажа зашто е број еден!

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

Српскиот тенисер Новак Ѓоковиќ моментално со семејството престојува во Црна Гора, поточно на Котор каде полека влегува во последните фази за подготовка пред УС опен, ако настапува на него.

Ноле е во одлична форма, а на социјалните мрежи се појави видео снимка на еден од неговите тренинзи кој е во тек, каде трнерите одлучиа да бутка автомобил по должинат на улицата.

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

Многумина го споредија со Роки Балбоа, а поедини дури и се нашалиле дека доколку ви застане автомобилот среде пат можете да го повикате Ноле да ви помогне.

Пред неколку дена Ноле ги загрижи најблиските.

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

Ноле заедно со пријателите одлучи да ја посети реката Љута, но и да се избања во неа, што тоа воопшто не било наивно.

Станува збор за планиска река, чија температура на водата е 5 степени целзиусови, така да потегот на Ноле воопшто не бил наивен.

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

Многумина беа загрижени, да не му се случи на најдобриот тенисер на светот нешто во толку студена вода.

 

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Новак Ѓоковиќ / Инстаграм

 

(Visited 101 times, 1 visits today)