Никој не може да и одолее: Жената во овој знак сака перверзии. Мажите ја обожаваат

Страста е нејзиното второ име.

Кога некој и се допаѓа, таа чувствува мајчински  инстинкт. Таа е многу  страствена и воопшто не и смета ако нејзиниот партнер се потпира на неа.

Покрај физичкиот контакт, на неа и е многу важен и духовниот и интелектуалниот контакт.

Голем недостаток: Оваа жена честопати станува мажествена, така што кај партнерот буди комплекси кои со текот на времето неизбежно ќе доведат до распад. Таа е нетрпелива, нервозна и не толерира приговор.

Лесно влегува во расправии, а тешко го прави првиот чекор.

Еротски живот

Од мажот бара тоа што на нејзе и одговара и не се замара за неговото задоволство.

Таа инсистира на клиторичен оргазам, и е многу склона кон орален секс. Таа се смета себеси за сексуално слободна личност.

Во прашање е жена во знакот Овен!

Facebook Comments
(Visited 2.487 times, 1 visits today)