Никој не знаеше дека ќерката на Јелена Карлеуша го обожава ова – ФОТОГРАФИЈА од подарокот на кој мнооогу му се израдува

Еве на што се радува Атина Тошиќ, ќерката на Карлеуша

Фото: Инстаграм

Постарата ќерка на Јелена Карлеуша на Инстаграм сподели фотографија од подарок на кој многу му се израдува.

Имено, младата инфлуенсерка иако се уште нема и 13 години, важи за една од најпопуларните девојки на Инстаграм во регионот.

Таа с своите објави го привлекува вниманието на голем број нејзини врснички, за што сведочат и коментарите и лајковите.

Атина сега со своите бројни фанови сподели фотографија од подарокот штo ја израдува многу.

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

На нејзиниот профил во рамките на Инстаграм приказните можете да видиме проѕирен скејтборд со жолти точки.

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Подарокот е покриен со букви од познатиот моден бренд „Луј Витон“, а фановите се изненадени што таа има вакво хоби.

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Имено досега беше познато дека постарата наследничка на Карлеуша сака манекенство и танцување, но никој не знаеше дека има пасија и за возење скејтборд. Нејзината сестра пак, Ника Тошиќ, тргна по стапките на нивниот тако.

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Таа тренира фудбал.

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Душко Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ

Фото: Инстаграм/ Атина Тошиќ
(Visited 2.176 times, 1 visits today)