Нивната одмазда може да биде страшна: Ќе се каете доколку раскинете со некој од овие знаци

Прекинувањето на врската не е за никого пријатно и никој не толерира, иако на крајот многумина го прифаќаат разводот и продолжуваат понатаму со живот.

Од друга страна, постојат три знаци на Зодијакот, кои доколку се емотивно повредени, ќе направат се за да се одмаздат.

Близнаци

Стара кинеска поговорка вели: седнете на брегот на реката и ќе видите како поминува трупот на вашиот непријател. Ова е точно во умот на Близнаците по раскинувањето, ќе го чека денот да го види неговиот поранешен партнер како пати. Со Близнаци, дури и кога не сте виновни, виновни сте за сите пари.

Лавот

Тој те мрази затоа што веќе не си послушен и не му се восхитуваш на неговата величина. Тие нема да направат ништо веднаш, бидејќи одмаздата се служи пополека, но од оваа причина тие ќе најмат други слуги да го изгорат животот каде и да се појавите. Лавот организира цела армија послушници против вас. Без разлика дали е на работа, на улица, во сите сфери на животот во кои влијаат Лавовите.

Шкорпија

Иако, според хороскопските правила, поранешниот партнер на Шкорпија би требало да си замине од овој свет на лице место, во реалноста не функционира на тој начин. Тој ќе го направи  најмистериозниот план за поранешниот партнер да се кае што се роди. И, ниту една казна нема да биде доволна, ако го прашате Шкорпија.

Facebook Comments
(Visited 292 times, 1 visits today)