Не мачи се да ја измамиш Вагата, таа те чита како книга

Покрај Водолијата, што е најпаметниот знак на зодијакот, Вагата е оној што може да ве прочита „како отворена книга“, без притоа да бидете свесни за тоа.

Исклучително фер знак, има уште една силна точка – интуиција. Ако сте родени во Вага, секогаш потпирајте се на шесто сетило.

Претставниците на овој знак се рационални, нежни, љубезни и многу дружељубиви. Вагата сака да комуницира и да се чувствува како „риба во вода“ во општеството. Тие имаат силно чувство за правда и секогаш се придржуваат кон тоа.

Вагата е остроумен – тие милји препознаваат лажливец. Тие честопати се склони кон перфекционизам и сакаат да поминат дополнително време само за да бидат сигурни дека сè е фер.

Ако добиете совет од Вага, бидете сигурни дека тоа е најдобриот совет што би можеле да го добиете

Facebook Comments
(Visited 10.334 times, 1 visits today)