Огласи
Огласи 2
Наши ѕвезди

Нејзината мајка своевремено беше една од најпознатите водителки во Македонија, а таа е природна убавица и копија на мама!

Огласи 3

Поранешната водителка Мелита Ракичевиќ ја покажа својата ќерка, а она што и го напиша ги воодушеви сите.

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Поранешната македонска водителка Мелита Ракичевиќ ужива во секој момент што го минува со својата ќерка Барбара.

Мелита не ја крие својата радост и среќа кога го минува времето со својата убава наследничка, а на заедничките фотографии што ги објавуваат повеќе изгледаат како другарки, отколку на мајка и ќерка.

Овој пат таа сподели една фотографија од Барбара на Инстаграм, а она што го напиша ги воодушеви сите.

Имено, таа фотографијата на која Барбара позира во зимска идила напиша: Македонската Адријана Лима.

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

И навистина ако подобро погледнете, ќе забележите дека Барбара е вистинска природна убавица која зрачи со својот неприкосновен шарм, но и дека во погледот навистина личи на популарната манекенка.

Но за разлика од Лима, која долги години беше дел од Ангелите на Викторија Сикрет, таа е ангел на мама, која пак не крие колку е горда на својата убава наследничка.

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Инаку Мелита своевремено важеше за една од најпознатите телевизиски лица во Македонија.

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Денес ретко ја гледаме на телевизиските екрани, но затоа се уште е поприлично популарна на социјалните мрежи на кои не ретко објавува и фотографии од кои на бројни нејзини следбеници им застанува здивот.

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Таа во изминатиов период го покажа луксузниот стан во кој живее со Барбара, но и како ужива со неа на зимување.

https://www.instagram.com/p/CZe6hlZs9bD/

Таа објави и неколку провокативни фотографии од спалната соба во апартманот во кој се сместени.

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Сепак, последниот коментар што го остави под фотографијата на која е нејзината наследничка привлече најмногу внимание.

Фото: Инстаграм/ Барбара Ракичевиќ

Нивните следбеници забележаа дека сличноста меѓу нив е неверојатна, односно дека повеќе од јасно е дека Барбара, која исто така е водителка (и пејачка), својата убавина и атрактивен изглед ја наследила од неа.

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Како Мелита и Барбара уживаат на Копаоник, погледнете од фотографиите во продолжение…

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Мелита Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Барбара Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Барбара Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Барбара Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Барбара Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Барбара Ракичевиќ

Фото: Инстаграм/ Барбара Ракичевиќ

Маркетинг

Поврзано

Back to top button