Нема кој не ја знае Атина Апостолова, а ЌЕРКА ѝ е НЕЈЗИНА КОПИЈА: Премногу личи на фолк-дивата

Пејачката Атина имала операција, а нејзината колешка соопшти каква ѝ е ситуацијата и сподели фотографии со нејзината ќерка.

Не постои човек кој не ја знае живата легенда Атина Апостолова, а без нејзините безвременски хитови не може да се замисли ниту една прослава.

„Ако грешам грешна да сум јас“, „Пејте, пејте еј, мераклии“, „Усни румени“,„Цела вечер ќе ти пеам, а ти крши чаши“, „Верувај ми“…..се само дел од ризницата хитови кои ги има зад себе Атина.

ФОТО: Фејсбук

На сцената е скоро децении и понатаму музиката ѝ е најважна преокупација.

Она што малкумина го знаат за неа е тоа дека има завршено економски факултет и по професија е економист.

Оние кои ја познаваат приватно за неа ќе речат дека е исклучително ведра и секога подготвена за добра песна и дружење.

ФОТО: Фејсбук

Жена боем, љубител на доброто вино, друштвото и убавата музика. Секогаш весела и расположена за дружба.

ФОТО: Фејсбук

Атина се дружи со многу јавни личности од македонската сцена, со кои знаат да останат до раните утрински часови во кафеана.

„Многу лесно се собираме и многу лесно окапуваме. Тешко е да не скоршнеш после.

Сите сакаме добра чаша, добро вино и добра песна. Ај стани од нешто убаво што ти е. Во раната зора, денот се разденува, ние се прибираме“, откри пејачката.

ФОТО: Фејсбук / Вики Среброва

Таа истакна дека енергијата ја црпи од Бога. Голем верник е и молитвите и енергијата која ја црпи од нив ја пренесува на другите.

Во едно свое телевизиско интервју кажа дека секое утро ѝ започнува со моитва за здравје на нејзиниот народ и нејзе самата.

Пејачката Атина имала операција, а нејзината колешка Вики Среброва соопшти каква ѝ е ситуацијата и сподели фотографии со нејзината ќерка.

ФОТО: Фејсбук

ФОТО: Фејсбук / Вики Среброва

ФОТО: Фејсбук / Вики Среброва

ФОТО: Фејсбук

ФОТО: Фејсбук

ФОТО: Фејсбук

ФОТО: Фејсбук / Вики Среброва

ФОТО: Фејсбук / Вики Среброва

ФОТО: Фејсбук

ФОТО: Фејсбук

ФОТО: Фејсбук / Вики Среброва

ФОТО: Фејсбук / Вики Среброва

ФОТО: Фејсбук / Вики Среброва

ФОТО: Фејсбук / Вики Среброва

ФОТО: Фејсбук / Вики Среброва

 

 

 

[tptn_list]