Реклама
TV

Нема да ви се верува што кажа Крсте во „Сé или нешто“ – банкарот во шок, Лила со солзи во очите

Неговиот одговор толку ја насмеа водителката, што таа во еден момент дури почна и да плаче од смеење

Реклама

Еден натпреварувач во квизот на Лила Филиповска, „Сéили нешто“, со својот одговор ја насмеа водителката, но и сите останати.

Имено, кога Лила го праша човекот зошто решил да се пријави во шоуто, тој искрено одговори дека намерата му е да земе некој денар, а кога водителката го праша колку денари се тоа, тој одговори.

„Околу 40.000-50.000 денари, колку да си земам гробно место“, одговори човекот и ја шокираше водителката.

Маркетинг

„Молам? Зошто?“ го праша збунето Лила.

Маркетинг

„Па, за да си земам гробно место. Сите зедоа, комшиите…“ вели искрено човекот и ги насмеа сите во студиото.

Водителката не можеше да издржи, па почна и таа гласно да се смее и да се фаќа за главата, па го продолжи разговорот.

„Прв пат сега.. Па господине Крсте, вие сте во одлична кондиција, зошто сега за тоа разговараме?!,“ го праша збунето водителката.

„Па ако не ги даде банкарот парите, не умирам и готово“, продолжи Крсте со своите шеги да ги засмева сите во студиото.

Како сето тоа изгледаше, погледнете ви продолжение…

@sitel.televizija

Ако не ги даде банкарот парите не умирам и готово 🤣

♬ original sound – Sitel TV – Sitel TV

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button