Некој НЕ може да им одолее: Жените Ваги имаат неверојатна моќ!

Ако сте родени во хороскопскиот знак Вага тогаш за вас имаме една тајна – знаеме од искуството дека секој кој ќе запознае Вага не може да остане рамнодушен!

На вашиот шарм и заразна насмевка никој не може да им одолее. Тие се неодолива мамка, а несигурните поединци можеби ќе можат да се најдат себеси фатени во вашата мрежа некое време, без да знаат што им се случило.

Дали знаете дека како Вага е родена  Гвинет Палтроу, но исто така и Моника Белучи? Нежна и тивка, како што ги замислуваме добрите самовили, а од друга страна страствена како оган и мраз. Сепак, и покрај сите разлики, на прв поглед може да се види дека тие се подеднакво благодатни и неодоливи. Да, драги мажи – такви се вашите Ваги жени!

Ајде да се вратиме на вашиот шарм: бидете искрени и признајте дека понекогаш го користите за полесно да постигнете одредена цел, нели? Ние ќе ви кажеме дека ова не е убаво, но кој може да ви се налути? Кога знаете како да му го освоите срцето на соговорникпт.

Никогаш не сте агресивни  и не одговарате со уште посилен напад, вие сте подготвени да го смирите соговорникот и да го вратите разговорот во помирни води. Но исто така имате и праг на толеранција над кој не им дозволувате на другите да преминат, и затоа ги избегнувате примитивните и гласните луѓе, тие едноставно не се ваше друштво.

Но кој може на вас да ви одолее? Никој…

Facebook Comments
(Visited 1.316 times, 1 visits today)