Неколку работи што ТРЕБА да ги знаете за мажите Стрелци

Листа на работи кои треба да ги знаете за Стрелците!

Недоследност

Ако сте во врска со Стрелец, тоа ќе изгледа како да се забавувате со повеќе луѓе одеднаш – на вас е да одлучите дали тоа е добра или лоша работа.

Продолжуваат понатаму

Ако некој не ги дели интересите или не ги прифаќа Стрелците онакви какви што се – тие едноставно си заминуваат без прашања и дискусии.

Флексибилност

Флексибилноста е една од оние карактеристики кои Стрелците не ги поседуваат, па затоа ако размислувате за промена на плановите во последен миг – подобро е да не го направите тоа (или барем на време да ги предупредите).

Оптимизам

Оптимизмот тече во нивните вени и тоа е сигурно една од најдобрите работи кај луѓето родени во овој знак.

Facebook Comments
(Visited 298 times, 1 visits today)