Огласи
Огласи 2
Хороскоп

Нека се подготват добро, на овие три хороскопски знаци ова ќе им биде најтешката недела во животот

Огласи 3

Ретроградниот Меркус трае со денови, па три еклипси ни сервираат само непријатности.

Затоа не треба да се чудите зошто оваа недела која почна на шести јули ќе биде најтешка за следните три хороскопски знаци: Овнови, Лавови и Стрелци.

Сепак запаметете, дека ова е само период кој поминува.

ОВЕН

Се чувствувате поранливо од претходно и во тоа нема ништо лошо. Се преиспитувате што е тоа што ве прави ранливи и се потсетувате дека постојат уште многу рани кои треба да заздрават. Процесот на излекување нема да се случи така што самите себе ќе се притискате или ќе глумите дека се е како што треба да биде. Ова нека биде ваша шанса конечно да се излечите. Тоа е процес кој нема да се случи преку ноќ.

ЛАВ

Моментално чувствувате токму се. Всушност, се чувствувате поврзан со вашиот свет на фантазијата. Затоа ви е проблем да се социјализирате, да се здржите на разговорите, и да се однесувате како се да е во најдобар ред. Сега се чувствувате како дека е најдобро да ги откажете сите свои планови и максимално да се изолирате. Работете што и да ви порачува вашата интуиција зошто сега мора да посветите внимание на својата духовна страна.

СТРЕЛЕЦ

Знаеме дека напуштањето на нешто што вам ви значело не е шега. Знаеме дека мислите дека е доволно да кажете „збогум“ и да продолжите понатаму без да се завртите назад. Сепак ова сценарио е нереално дури и за оптимистичкиот и независен Стрелец, зошто таквите работи не се едноставни. Овој пат ќе бидете вовлечени во минатото и поради тоа немојте да се казнувате. И вие сте човечко суштество. Пуштањето е процес кој сега го учите.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button