Неда Украден ја откри тајната на нејзиниот младешки изглед: „Немам ни грам силикон на мене!“

Иако наскоро ќе заплови во осмата деценија од животот, пејачката Неда Украден се уште изгледа шармантно и барем неколку децении помладо.

Но како што вели оваа 69 годишна пејачка, тоа не е заради естетската хирургија. Имено, познатата пејачката ја откри тајната на својот изглед, а како што вели самата, никогаш не направила ниту една пластична операција.

„Немам на себе ниту еден грам силикон. Постои кралски пилинг и третман што го практикувам со години на секои шест месеци. Очигледно дека ми делува убаво и резултатот се познава“, изјави Неда за Ало.

Фото: Инстаграм/ Неда Украден

Во продолжение погледни неколку фотографии од нејзиниот профил на социјалните мрежи од кои можеме да видиме дека е во топ форма.

Фото: Инстаграм/ Неда Украден
Фото: Инстаграм/ Неда Украден
Фото: Инстаграм/ Неда Украден
Фото: Инстаграм/ Неда Украден
Фото: Инстаграм/ Неда Украден
Фото: Инстаграм/ Неда Украден
(Visited 2.331 times, 1 visits today)