Неговата љубов е за цел живот: Ако партнерот ви е во овој хороскопски знак, вие сте вистински среќници!

Блазеси ви ако партнерот ви е во овој хороскопски знак.

Мажите во знакот на Овен се многу темпераментни и не избираат средства за да ја освојат жената која им се допаѓа. Тие не се грижат за туѓото мислење и најчесто доаѓаат до нивната цел, бидејќи тие се упорни и духовити.

Тој е подготвен и во сред ноќ да ја изненади својата сакана појавувајќи и се пред врата само за да ја гушне силно.

ADVERTISEMENT

Тие сакаат да доминираат, да бидат апсолутни владетели на женското срце, но се слаби на женските солзи. Тој има неверојатен авантуристички дух и е подготвен да плови во непознати води.

На мажот во знакот на Овен потребен  му е некој кој ќе му одговара во романтичниот ентузијазам. Сепак, за да го задржите вниманието на Овенот, мора да бидете енергични и возбудливи како што се тие.

Луѓето родени во знакот на Овен се многу страсни и обожаваат авантура. Кога огнот гори, тој навистина гори.

Facebook Comments
(Visited 5.724 times, 1 visits today)