Невеста и младоженец го згрозија целиот свет со фотографиите од свадбата – сите се прашуваат колку години има момчето, но набргу стигна и објаснувањето

Поради младоликиот изглед на младоженецот, многумина се посомневаа дека во прашање е присилен брак.

Фотографии од новопечената невеста и нејзиниот младоженец, направени во Мексико, предизвикаа лавина од негативни коментари на социјалните мрежи.

Имено поради младешкиот изглед на младоженецот, многумина се посомневаа дека во прашање е присилен брак со постара жена или трговија со деца.

Но набргу мексиканските медиуми појаснија дека младоженецот не е основец, туку 19 годишно момче, Џонатан, кој пати од редок вид на нарушување што го спречува неговиот нормален раст и го прави да изгледа многу помлад од неговите вистински години.

Facebook Comments
(Visited 3.656 times, 1 visits today)