Реклама
Вирално

Неверојатна драма, маж спаси дете во последен момент – неговата борба за живот траеше повеќе од 60 секунди

Мало дете спасено од давење

Реклама

Мало детенце беше спасено во последен момент

Тоа задно со уште едно девојче, можеби негова сестричка, се приближи до големиот базен полн со отпадни води.

Кога дојдоа до базенот, детенцето веднаш падна во него и потона, а девојчето отрча да побара помош.

Маркетинг

Фото: Принтскрин/ Итемфикс

Прво се појавија уште две други дечиња, кои немо стоеја на скалите, додека девојчето плачеше и бараше помош.

Маркетинг

Фото: Принтскрин/ Итемфикс

За тоа време детето цело време беше под водата, а се гледаа само неговите рачиња над водата со кои беспомошно маваше.

Фото: Принтскрин/ Итемфикс

На терасата се појави и една жена, на која не и беше јасно што се случува. Тогаш еден маж сфати дека има дете во базенот и веднаш се симна кај базенот, ги соблече папучите и се фрли, во последен момент спасувајќи го детенцето од сигурна смрт.

Фото: Принтскрин/ Итемфикс

Фото: Принтскрин/ Итемфикс

 

 

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button