Најпопуларниот зимски модел што го обожаваат Македонките

Ова парче ги сруши сите рекорди

Пред нас е долгата зимска сезона, а за некое време можеби ќе му се радуваме и на снегот. Затоа од гардероберот веќе ги извадивме најтоплите парчиња, а покрај шаловите, капите и ракавиците со кои ги разбиваме досадните зимски парчиња постои и нешто што веќе неколку сезони е вистински хит.

Имено, жените во овој период најмногу им се радуваат на своите бунди, а дека тоа е така зборува и фактот што ги има насекаде.

Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles

Претставничките на понежниот пол можат да ги носат во сите можни пригоди, од деловни, до свечени, а можете да ги комбинирате како во елегантни, така и во спортски изданија и повторно да изгледате шик.

Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles

Тие се топли и изгледаат неодоливо во најразлични изданија, без разлика каква боја и должина ќе изберете.

Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles

Голема предност е и тоа што сега во продавниците има преубави модели како од природна, така и од вештачка кожа, па така можат да се најдат и за многу поприфатливи цени, а воедно и подеднакво греат.

Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles

Не пропуштаат ветер, па ни најдебелата јакна не може да им парира, а во нив можете да изгледате како дама од милион долари.

Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles
Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles
Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles
Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles
Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles
Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles
Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles
Фото: Инстаграм/ world_fashion_styles
(Visited 268 times, 1 visits today)