Нашата позната фолкерка се омажи во потполна тајност? Колешките ШОКИРАНИ, а од младоженецот нема ни трага ни глас?!

Сите зборуваат за нејзината раскошна венчаница!

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Пејачката Сања Ристеска ги шокираше сите на социјалните мрежи со новите фотографии облечена во бело.

Имено, пејачката позираше во венчаница и со вел на главата, а се пофали и со својата преубава невестинска шминка.

Многумина во коментарите на социјалните мрежи веднаш и честитаа на познатата фолк-пејачка, иако таа не објави кој е младоженецот, ниту пак дали навистина застанала на лудиот камен или во прашање е нешто друго.

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска
Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Она што може да се види од коментарите е дека Ристеска изгледа прекрасно како невеста, но останува да видиме дали е вистинска или не.

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Имено, таа објави и фотографија од фрлањето на бидермаерот, но сепак не е исклучено дека во прашење е снимање на спот.

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска
Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска
Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Се надеваме дека пејачката наскоро ќе открие дали навистина го кажала судбоносното „да“ или се уште е „соло“.

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска

Фото: Инстаграм/ Сања Ристеска
(Visited 2.466 times, 1 visits today)