Нашата позната пејачка се coблече во кocтим за капење, нејзините ФОТОГРАФИИ се рај за очи, фановите се воодушевени!

Нашата фолк-пејачка Елена едноставно не престанува да ги воодушевува своите фанови со жешки летни изданија.

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Познатата фолк пејачка позираше покрај базен и ги почести своите фанови се прекрасни фотографии.

Таа позираше во интересен модел на костим за капење, па никого не остави рамнодушен со својата феноменална линија.

Велевска во ова издание го сними секој дел од своето тело, а коментарите под објавата се редеа со брзина на светлината.

 

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Таа потоа објави и неколку фотографии на кои се шета заедно со својот миленик, облечена во хеланки и тесна маичка.

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Пејачката големо внимание привлече и кога позираше во своето летно издание и повторно никого не остави рамнодушен.

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска
Фото: Инстаграм/ Елена Велевска
Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Можеме да заклучиме дека што и да објави ова жена на својот Инстаграм профил, нејзините фанови се воодушевени.

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска
Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

А зошто е тоа така и дали тие навистина се во право, погледнете и самите донесете го вашиот заклучок…

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска

Фото: Инстаграм/ Елена Велевска
(Visited 1.494 times, 1 visits today)