Наши ѕвезди

Му роди 4 ДЕЦА, а таа за него е една и единствена – ќе се изненадите како изгледа сега сопругата на Ѓоко Јовиќ

Таа е неговата една и единствена, македонскиот фолкер гордо се пофали со својата сакана.

Сопругата на Ѓоко Јовиќ линијата ја доведе до совршенство, а со најновата фотографија ја воодушевија публиката.

Ѓоко Јовиќ и неговата Ивана се вистински пример за сите млади брачни парови.

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

Професионално Ѓоко е еден од најдобрите машки вокали во моментов во земјава.

Може да се каже и дека е крал на ноќниот живот, а на неговите настаи без сомнение има одлична атмосфера.

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

Приватно е посветен сопруг и грижлив татко.

Во ерата кога се промовира блуд и разврат, семејството Јовиќ е празник за душата.

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

Секогаш сплотени, заедно, во мир и хармонија, уживаат додека го поминуваат времето заеднички.
Теодора, Михаил, Јоан и Дарин се најголемото богатство на Ѓоко и Ивана, кои релативно млади станаа родители.

И покрај многуте обврски, Ивана и Ѓоко се трудат да си посветат внимание и себеси.

Не пропуштаат можност и јавно да си изразат љубов.

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

Се чини дека се вљубени како првиот ден и љубовта им цвета, па пејачот уште еднаш истакна дека таа е неговата една и единствена.

На Инстаграм сподели нивни заеднички фотографии на кои се гледа дека Ивана линијата ја довела до совршенство по породувањето со четвртото дете.

Погледнете и уверете се:

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

ФОТО: Инстаграм / Ѓоко Јовиќ

 

Маркетинг

Поврзано

Back to top button