МУСТАФА ПОСТОЈАНО МЕ СПОМЕНУВА! Бившиот на Емина пишува книга, и еве како ја опиша Јаховиќ со кого беше во брак 10 години!

Емина Јаховиќ вели дека во најширока смисла има љубов, иако во моментов е сама.

 

Пејачката посочува дека не се кара по природа и дека ги сака луѓето.

ADVERTISEMENT

“Тоа ме мотивира. Јас сакам да ги израдувам луѓето, да се чувствувам добро и ако нешто направив во тој случај, тоа беше дополнително исполнување за мене”, рече Емина. Поп-sвездата Мустафа Сандал ја објави својата автобиографија, која зборуваше и за неа.

“Мустафа има напишано книга, веќе е во продажба. Се спомнувам нешто тука и јас … Тој зборуваше дека сум добра мајка, колку бев добра, колку сум добра, што е добро да се слушне од мојот поранешен сопруг „Обично, поранешните сопрузи знаат како да измислуваат за жени (се смее). Мустафа постојано ме споменува, како и јас“, признала пејачката преку смеа на „Ексклузив“.

Facebook Comments
(Visited 80 times, 1 visits today)
Loading...