Хороскоп

Многу пари и среќа во следниот период ги очекуваат ОВИЕ ТРИ ХОРОСКОПСКИ знаци + љубов и големи радости

На кој во следниот период ќе му се насмевне среќата?

Јупитер во Риби ќе биде период исполнет со надеж, напредок, големи трошоци, но и среќа.

Или со други зборови, можете да очекувате доста пари, нова работа и интересни случки во љубовниот живот.

Вие промени најмногу ќе ги почувствуваат три хороскопски знаци – проверете дали и вашиот знак е меѓу нив.

Овен

За да дојдете до пари во овој период треба само внимателно да набљудувате што се случува во вашиот живот и потоа добро да размислите во што треба да го вложите парите, па тоа повеќекратно да ви се врати.

Јуптерот во Риби е период во кој Овните имаат многу среќа бидејќи ѕвездите им се наклонети, па така со многу малку труд можат да постигнат што и да посакаат.

Искористете го тоа, побарајте зголемување на платата, направете нешто за луѓето што ги сакате, вложите пари во нешто во што верувате и не заборавајте – во следниот приод среќата е на ваша страна.

Тоа секако дека важи и за љубовта.

Но секако не заборавајте – ако сакате да излезете на состанок со некој, морате да го прашате.

Исто така ако сакате зголемување на платата – ќе мора да побарате.

Не заборавајте дека сето ова зависи од вас.

12oktstrelec

Стрелец

Стрелецот е хороскопски знак со кој владее токму планетата Јупитер, така што следниот период ќе биде полн со потенцијал и големи можности за нив.

strelec2

Речиси се што ќе допрете ќе се „претвори во злато“, така што најважно е да одлучите во која сфера сакате да напредувате.

За да го остварите сето она што го сакате во овој период важно е да верувате во себе, па затоа поработете на самодовербата.

Риби

Следува период кој е убедливо најдобар за личностите кои се родени во знакот Риби.

Тие ќе почувствуваат подобрување во секој аспект од животот.

Нема да има место за драма, само треба цврсто да верувате во себе и во своите желби за да ви се оствари на што сте г замислите.

А може да ви се оствари речиси се што ќе посакате.

Не заборавајте периодот е добар за пари како и за поголеми вложувања, како на пример купување куќа.

Ѕвездите се на ваша страна, па многу лесно можете да добиете некои пари и да ја искористите таквата среќа.

ФОТО: gaiarose.co.uk

 

Карактеристики за жените во овие знаци

Овен

Овните имаат одлучен карактер и сакаат работи кои се чисти, јасни и прецизни. Брзо и активно реагираат на случувањата. Не подлегнуваат лесно на туѓите критики, а нивниот ентузијазам и динамичност се доволно силни за да ги поминат сите тешкотии. Овие жени никако не можат да се вбројат во редот на жени-робинки, зашто се премногу независни.

Стрелец

Оваа жена е смела, независна и сака да ги скокне поставените бариери. Не е рамнодушна кон ништо и има изострено чувство за животни вредности.

Таа е витална, а иако понекогаш ѝ се јавува потреба да биде сама, таа најчесто ужива кога е во друштво. Човекот на нејзиниот живот мора искрено ѝ да изјави љубов и на секој начин да ѝ ја докажува.

Дали е љубоморна? Па, не многу, но изневерување нема да опрости!

ribi

Риби

Нејзиниот карактер е полнс о спонтаност. Можеби за тоа не е доволно свесна, но за многумина таа е чудна и несфатлива личност. Често го менува своето расположение.

ribi

Нејзината склоност кон сонување и недефинирани ситуации често прави другите да помислат дека таа нема реална слика за животот. Кон другите е толерантна до крајност. Многу е интуитивна.

Нејзината личност е комплексна, а љубовта ја збунува уште од првиот момент.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button