МЛАДА И ЗГОДНА – Биба Додева покажа како изгледала на СВОЈАТА СВАДБА

Популарната пејачка сподели фотографии од нејзината младост, односно од свадбата со поранешниот сопруг.

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

Биба Додева и овој пат ја изненади публиката.

Таа зад себе има долга и богата муџичка кариера, која никогаш не ја градела врз основа на афери и скандали.

Една е од ретките која може да се пофали со богата кариера и ризница хитови зад себе.

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

Оние кои ја познаваат за неа велат дека е човек со големо срце кој се обидува да помогне секогаш и секаде.

Храбра и борбена, секогаш подготвена да возврати на ударот кој животот ќе ѝ го нанесе.

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

Инаку, освен што е максимално посветена на музиката, Биба е и претседател на здружението „Борка– за секој нов ден“, во кое членуваат пациенти со мaлигни зaболyвања.

Многу рерко дава интервјуа, а уште поретко зборува за приватниот живот кој го крие како змија нозете.

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

Активна е на социјалните мрежи каде освен од работните обврски Биба споделува фотографии од своите најблиски.

Емануела, нејзината ќерка е докторка и веќе неколку години живее во Португалија.

Таа во 2017 година стана мајка, го роди Хумберто Александар.

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

Александар е најголемата љубов која Биба и за него секогаш пишува емотивни пораки.

Таа е доста активна социјалните мрежи, а сега одлучи да покаже и како изгледала на денот на својата свадба со поранешниот сопруг.

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

„Дојдов, видов, победив…. па си заминав” , стои во описот на фотографијата.

Мора да се признае дека била вистинска убавица.

Кога повеќe ви се допаѓа, тогаш или сега?

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

ФОТО: Инстаграм / Биба Додева

 

(Visited 1.171 times, 1 visits today)