Милојко рипна во тавче – погледнете каква драма се случи кога половина век помладата невестата го фрли бидермаерот

Милијана и Милојко конечно застанаа на лудиот камен

Фото: Зоран Шапоњиќ, Kurir.rs

Кога Милијана го изговори своето судбинско „да“ на момент се подзасрами, но потоа го турна младоженецот кој стоеше гордо кога го слушна нејзиниот одговор. Невестата сега го носи неговото презиме.

Младата невеста во еден момент се сврте со грбот кон гостите и го фрли бидермаерот кој „одлета“ во рацете на нејзината кума Илијана Вагиќ.

ADVERTISEMENT

Принтскрин

Но тука беше и Дина Галорини која во истиот момент се обиде да и го земе букетот, но откако кумата лавовски се избори, поранешните цимерки од „Парови“ се изгушкаа и заиграа со трубачите кои веќе беа исполепени со пари.

Принтскрин

На масите немаше што нема …

 

Facebook Comments
(Visited 12.050 times, 1 visits today)
Loading...