Милијана и Милојко доживеале фијаско на медениот месец – ги исфрлиле од хотелот во Грција

Малку фалеше медениот месец да им се претвори во фијаско

Новопечените младенци Милијана и Милојко се вратија од својот меден месец што го помина кај нашиот јужен сосед.

ADVERTISEMENT

Тие потоа гостуваа во шоуто „Парови“ и открија „пикантни“ детали од нивното романтично патување.

„Медениот месец беше супер, беше преубаво времето, се бањавме и беше одлично“ изјави Милијана и раскажа една анегдота од нивното патување. „Не исфрлија од еден хотел и се префрливме во друг, имавме некои компликации, но потоа се беше средено. Потоа бевме во уште подобар хотел“ – раскажа Милијана со насмевка на лицето.

Во Грција постојано чудно не гледаа поради разликата во годините. Но никој не бараше да се сликаме, никој не нé препозна. Мојот Инстаграм е хакиран, и навистина потребен ми е малку одмор од се, призна сопругата на Милојко во своето гостување во „Парови“.

Facebook Comments
(Visited 9.565 times, 1 visits today)
Loading...