Мелита Ракичевиќ на стари години стана профи за Фотошоп – рамен стомак и тенко тело, без грам вишок и без целулит!

Откако научи без грешка да работи во програмите за обработување на фотографии, Мелита Ракичевиќ на социјалните мрежи изгледа светски!

Фото: Фејсбук/ Мелита Ракичевиќ

Познатата трендсетерка редовно објавува фотографии на социјалните мрежи, а заедничко им е што на сите нив изгледа без ниту една маана. Имено, од последните фотографии можеме да видиме дека нејзината половина изгледа неверојатно тенко, но и нозете и се издолжени, без грам вишок, без целулит, нив ниту една неправилност.

Очигледно дека Мели поминала некој курс за Фотошоп, па сега секодјевно се обидува да се пофали со своето знаење.

Фото: Фејсбук/ Мелита Ракичевиќ

Таа на фотографиите изгледа како да има 50 килограми, со рамен стомак, подигната позадина и нозе без целулит.

Фото: Фејсбук/ Мелита Ракичевиќ

Но очигледно дека и тоа не и беше доволно, па на последните фотографии малку се занесе и на некои од нив изгледа дури и послабо од најпознатите светски модели.

Фото: Фејсбук/ Мелита Ракичевиќ
Фото: Фејсбук/ Мелита Ракичевиќ
Facebook Comments
(Visited 1.424 times, 1 visits today)