Мајка од Македонија го фотографираше својот стомак само еден ден по породувањето – нејзиното лице блеска од среќа и задоволство!

Фотографија што ќе ви ги стопи срцата!

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фотографијата што Ангела Ѓоргиева ја објави денес на социјалните мрежи веднаш стана вирална.

Познатата модна блогерка објави фотографија само еден ден по породувањето и ги изненади сите со својот изглед.

Таа еден ден претходно ја објави и првата фотографија од бебенцето, а нејзините пријатели и следбеници и честита на приновата.

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Ангела и нејзиниот сопруг Раде добија машко дете на кое му го дадоа убавото машко име Лиам.

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Инаку, Ангела неодамна откри и како е украсена собата за бебчето со што исто така ги воодушеви сите.

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Таа објавуваше фотографии и за целото време од бременоста, од кои можеме да видиме дека успеала да ја задржи својата линија додека за одличниот изглед допринесува и задоволството што блеска од нејзиното лице.

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева
Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Но сега новопечената мама со својата последна фотка покажа и како изгледа веднаш по породувањето и ги воодушеви сите.

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

„Дечки фала ви на честитките и убавите пораки. Да ви се враќаат убавини и радости и на вас. Нема да успеам да вратам на сите посебно, фала на разбирање“.

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

„Добро сме со Лиам, ќе споделам и ќе одговорам на сите прашања, да закрепнам и да се прилагодиме еден на друг некое време“, напиша Ангела во една од своите псоледни објави.

А како таа изгледа само еден ден по породувањето, погледнете на крајот од галеријата што следува …

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

Еден ден по породувањето, Ангела е исцрпена, но изгледа среќно и блеска од задоволство!

Фото: Инстаграм/ Ангела Ѓоргиева

 

(Visited 2.784 times, 1 visits today)