„Мајка ми има бебе во стомакот, но не знам како го голтна“ – детски бисери од кои ќе се смеете до солзи

Детските бисери се брилијантни и знаат да нè натераат да се смееме до солзи, особено кога ги слушаме од устата на нашите деца.

На едно место, ги собравме сите оригинални изјави што успеавме да ги најдеме на социјалните мрежи и видеа во кои децата зборуваат за различни теми.
Повеќе ја сакам сестрата на мајка ми од мојата. Тетката на мајка ми е тетка ми, а мојата не е ништо!

Мајка ми има бебе во стомакот, но не знам како го голтна.Мајките не се мачат, тие се корисни.Полуостровот е остров кој сè уште не е направен.

ADVERTISEMENT

Бабата е дебела затоа што е полна со љубов.Многу би било драго да имам друг брат, но мајка ми користи тампони.Колку е постар човекот, толку поскапи му се забите.

Кога ја болат забите на баба, таа едноставно ги остава во чашата.Еднаш бев толку болен и имав 40 килограми температура.Јас веќе немам баба, тие ја засадија на гробиштата.

Дали мајките исто така треба да јадат трева за да извадат млеко од градите?Што е борба? Тоа е кога некој ќе те победи!Како се вика коњот? Знам! Коњаник!Швајцарските крави се користат главно за правење чоколадо.

За да биде добра медицинска сестра, таа мора да биде потполно стерилна.Кога се роди мојот помлад брат, тие мораа да го стават во батерија.

Пеперутката е инсект од семејството на хеликоптери.Најкорисеното животно е свињата. Можеме да го користиме сето тоа, месо од предната и од задната страна, кожа за чевли, влакната за четки и име за пцуење!

Зоолошката градина е одлична работа. Таму можеме да видиме и животни кои не постојат.Разликата помеѓу село и град е во тоа што тревата во земјата е на едно парче и е исушена во градот. Не знам колку години имам, тоа постојано се менува.

Facebook Comments
(Visited 100 times, 1 visits today)
Loading...