Мајката им е хаска, а таткото малтезер – погледнете како изгледаат овие преслатки кученца

Можеби ви звучи необично, но на овие кученца мајката им е хаска, а таткото малтезер.

Нивната сопственичка мислела дека малтезерот е премал, па и самата била изненадена кога хаската останала бремена. Не знаеме колку ќе растат, но сега изгледаат неодоливо. За да ги воспита правилно, сопственичката реши да викне професионален дресер, кој исто така не можеше да остане рамнодушен на ваквиот чуден микс.

ADVERTISEMENT

Тој со едноставен и брз тест ги оддели кученцата во две групи. Во едната имаше четири кученца, во другата две. Втората група треба малку поинаков и поиндивидуален пристап, додека првата многу полесно ги учи наредбите и не е потребно многу да им се посветува внимание.

Погледнете како изгледаат:

Facebook Comments
(Visited 61 times, 1 visits today)
Loading...