Марјан Коцев СИ ЈА ОВТОРИ ДУШАТА: Откри низ каква голгота поминале – „Јас бев и татко и мајка и доктор, поминавме низ тежок период“

Македонскиот фолкер си ја отвори душата ијавнопризна низ што сѐ поминале тој и неговото семејство.

Марјан Коцев е еден од најдобрите, но и нанпопуларни пејачи во акедонија.

Неговите песни ги знаат и млади и стари, и сите ги пеат во еден глас.

„Ти, само ти“, „Бекрија љубовџија“ се песните кои никој не оставаат рамнодушен и без кои не може да помине ниту една свадба или семејна прослава.

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

Освен во Македонија, популарен е и во дијаспората, каде Македонците сонетрпение чекаат да дојде да настапува.

Освен што епосветенна својата работа, тој е грижлив татко и сопруг.

Неговото семејство е негово најголемо богатство исекогаш на социјалните мрежи споделува фотографии и видеа со саканите.

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

Марјан е доста активен на социјалните мрежи и отворено го покажува своето семејство.

Тој е повеќе од 11 години во брак со сопругата Билјана.

Она што досега го има откриено за медиумите е тоа дека се запознале на една свадба каде што пеел пејачот и по една година стапиле во брак.

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

Плод на нивната љубов се нивните две деца, ќерката Дуња и синот Данило.

Тој и неговата сопруга беа меѓу првите од естрадата кои јавно зборуваа за штетата којс им ја донесоа анти ковид мерките на Владата.

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

Сега, во интервју за телевизика Сител, пејачот раскажа и што се случувало кај нив дома.

„Во претходната година имав и добри и ло ши моменти. За жaл изгубив многу блиски пријатели, роднини, го изгу бивме и Зоран Џорлев.
Потоа и дома сите закачивме корона, не беше лесно воопшто, јас бев и мајка и татко и доктор, бевме затворени дома, брат ми доаѓае само и ми подаваша храна.
Ни требаа месеци да закрепнеме и јас и семејството минувавме во многу тежок период но сето тоа го надминавме“, раскажа Марјан Коцев.

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

ФОТО: Фејсбук / Марјан Коцев

 

 

(Visited 844 times, 1 visits today)