Марија Шерифовиќ повеќе не го крие, ова е нејзиниот син: Сите се изненадени кога слушнаа за него, еве како изгледа

Популарната српска пејачка Марија Шерифовиќ беше тажна кога пред две години ѝ почина кучето Роби, па набрзо реши да купи нов англиски булдог кого го нарече Хак.

Таа за него направи дури и профил на Инстаграм.

Многумина своите љубимци ги гледаат како деца, а ретко кој отишол толку далеку за така да ги нарече во јавност.

Марија и пред неколку месеци објави снимка во рамки на сторито на Инстаграм со кои изненади многумина.

„Сине! Сине! Каде одиме? Сине! Ало, момче! Каде ќе одиме“, рече Марија на снимката.

Многумина прашаа ако Марија е мама, дали Верица Шерифовиќ му е баба на Хак?

(Visited 2.544 times, 30 visits today)