Реклама
Наши ѕвезди

Максим Димитриевски откри детали за сопругата: „Лавица е, како ме фати не ме пушти“

Градоначалникот на Куманово никогаш посикрено не зборувал за своето семејство.

Реклама

Максим Димитриевски откри детали за приватниот живот и сопругата.

Градоначалникот на Куманово гостуваше во поткастот на Лазаров, каде откри каков е тој приватно.

ФОТО: Фејсбук / Максим Димитриевски

Скоро 3 децении е во брак со неговата сопруга Надица, со која имаат три деца.

Маркетинг

Надица по професија е наставничка.

Маркетинг
ФОТО: Фејсбук / Максим Димитриевски

Димтриевски вели дека токму таа е неговата најголема поддршка целиот живот.

„Жена ми е лавица, опасна. Голема поддршка имам од сопругата. Заедно сме од 1995 година, се вратив од војска, ми стана девојка, па еднаш ми се налути, ми нправи прекин, тоа жеснак тактика е. Месец, месец ипол да патиш за да се загрееш уште повеќе и после на втора како ме фати не ме пушти. Многу сум горд на неа, ми роди 3 деца и го почитува семејството.

Живеев доста долг временски период со моите родители, во иста семејна куќа и тоа е многу тешко во денешни услови, сега веќе не е така“, рече градоначалникот.

ФОТО: Фејсбук / Максим Димитриевски

Плод на нивната љубов се нивните три деца Милан, Вероника и Димитар, на кои се трудат да им ги пренесат вистинските морални вредности и љубовта кон семејството.

„Најстариот син има 21 година, студира и работи во Скопје. Живее под ќирија, си има свој живот и девојка. Ќерка ми има 19 години, студира архитектура и патува до Скопје и најмалиот, Димитар, тој тропа тапани, свири во училишниот оркестар. Горд сум на сите нив. Посакувам сите граѓани да имаат семејство како моето“, истакна тој.

ФОТО: Фејсбук / Максим Димитриевски

ФОТО: Фејсбук / Максим Димитриевски

ФОТО: Фејсбук / Максим Димитриевски

ФОТО: Фејсбук / Максим Димитриевски

ФОТО: Фејсбук / Максим Димитриевски

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button