Македонската фолкерка СЕ СТОПИ од среќа: „Моето љубовче со најубави очиња“

Во домот на македонската фолк-ѕвезда имаше убава причина за славење, па таа се огласи и на Фејсбук.

Ирена сподели фотографии и ја откри причината поради која кај неа дома се славеше.

Ирена Спасовска освен што е успешна во својата професија како пејачка на фолк-музика, таа е и доста активна на социјалните мрежи.

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

Инстаграм и Фејсбук освен што ги користи за дополнителна заработка, таму споделува и фотографии од нејзиното секојдневие.

Ирена е посветена на својата работа и нејзините настапи се закажани со месеци однапред.

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

Секој слободен момент пејачката го користи да отпатува на некоја интересна дестинација, особено во летниот период.

Кога не е на работа се труди максимално да ужива во животот.

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

Својата младоликост и витка става ги одржува со вежбање и третмани.

Годините не ѝ можат ништо, Ирена изгледа подобро од било кога.

Во својот стан живее заедно со нејзината ќерка Тамара и нивното куче Луна.

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

Многумина велат дека Тамара е копија на својата мајка, а за тоа доказ се нивните заеднички фотографии.

Деновиве во нивниот дом имаше убава причина за славење.

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

Ирена сподели фотографии и ја откри причината поради која кај неа дома се славеше.

„Луна. Моето љубовче со најубави очиња денеска слави 7 години. Биди ми жива и здрава уште многу годинки“, напиша Ирена.

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

ФОТО: Фејсбук / Ирена Спасовска

 

[tptn_list]