Огласи
Огласи 2
Наши ѕвезди

Македонската пејачка покажа каква домаќинка е: Еве што зготви -„Значи катастрофа сум“

Огласи 3

Некогашната македонска покажа каква домаќинка е и како се снаоѓа во кујната.

Маријана привлече големо внимание со новото видео што го сподели на Фејсбук.

Маријана Новачевска многумина ја паметат како дел од популарното дуо во кое членуваа таа и нејзината сестра Росана Сариќ Тодоровска.

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

Двете сестри уште со самото свое појавување се стекнаа со огромна популарност.

Дотогаш Македонија немала слушнато две сестри близначки да имаат така неверојатни гласовни способности.

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

Популарноста и музичката кариера во Македонија, Маријана ги остави и замина во потрага по подобар живот во Австралија.

Маријана, која дотогаш беше во брак со композиторот Тоде Новачевски, се раздели од него и заедно со нивните две деца, Билјана и Филип замина во Австралија, каде целосно ја промени професијата.

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

Музиката ја замени со медицината. Таму таа работи како стоматолог, а за своја душа знае да запее пред своите најблиски.

Сепак, таа е доста активна на социјалните мрежи, а нејзините статуси на Фејсбук и понатаму се на македонски јазик.

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

Се чини дека Маријана е желна за својата македонска публика и татковината.

Најчесто споделува смешни статуси и влева ведрина во ва тмурно време.

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

Овој пат таа сакаше да се пофали и да покаже каква домаќинка е и како се наоѓа во кујната.

„Да ви кажам јас благи и слатки со очи не можам а видам, веднаш ги јадам….значи катастрофа сум.

Затоа лута морав да пробам да готвам и „неблаго“.

За живо чудо не е лошо јадењето.

По се изгледа треба да се готви кога жената е налутена“, напиша таа во опис на видеото.

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

ФОТО: Фејсбук / Маријана Новачевска

 

Маркетинг

Поврзано

Back to top button