Наши ѕвезди

Македонската Гранд ѕвезда се врати со празни раце – неочекуваниот „виновник“ се појави од небото!

Еве кој му го расипа расположението на младиот пејач

Пејачот Александар Јосифовски откри уште едно негово хоби.

Имено, финалистот од Ѕвездите на Гранд“ на социјалните мрежи објави видео на кое се гледа како лови риба во охридското езеро.

Но неговото уживање го расипа патнички авион кој пролета речиси над главата на Јосифовски додека слетуваше на аеродромот.

Фото: Инстаграм/ Александар Јосифовски

Силниот звук што се слушаше ги вознемири рибите, така што Јосифовски остана со празни раце.

Фото: Инстаграм/ Александар Јосифовски

Како изгледаше моментот што му го растури расположението на познатиот пејач, погледнете во продолжение:

Фото: Инстаграм/ Александар Јосифовски

Фото: Инстаграм/ Александар Јосифовски

Фото: Инстаграм/ Александар Јосифовски

Фото: Инстаграм/ Александар Јосифовски

Фото: Инстаграм/ Александар Јосифовски

Маркетинг

Поврзано

Back to top button