Огласи
Огласи 2
Наши ѕвезди

Македонската водителка во ултра кратко фустанче ги истакна нозете, не сме ја виделе досега ваква

Македонската водителка во смело издание, каква досега ја немаме видено.

Огласи 3

Александра секогаш е одмерена, елегантна и отмена, средена од глава до пети за секоја прилика.

Водителката Александра Пановска Илиевска важи за една од најдобро стилизираните жени кај нас.

ФОТО: Инстаграм / Александра Пановска Илиевска

Александра никогаш не може да ја видите во лошо издание.

Долго време е дел од утринската програма на Канал 5 телевизија, а публиката ја обожава.

ФОТО: Инстаграм / Александра Пановска Илиевска

Приватно е посветена сопруга и мајка.

Таа и нејзиниот сопруг Александар ја имаат ќерката Сара.

ФОТО: Инстаграм / Александра Пановска Илиевска

Секој слободен момент водителката го користи да го помине со нив двајца.

Обожаваат да патуваат, а летово одморите ги користеа само на море.

ФОТО: Инстаграм / Александра Пановска Илиевска

Александра е одмерена и отмена, и пред камери, но и приватно.

Овој пат таа позираше во малку поинакво издание, на радост на фановите.

ФОТО: Инстаграм / Александра Пановска Илиевска

Облечена во кратко фустанче таа ги истакна долгите вајани нозе и доби комплименти за изгледот.

Што мислите?

ФОТО: Инстаграм / Александра Пановска Илиевска

ФОТО: Инстаграм / Александра Пановска Илиевска

ФОТО: Инстаграм / Александра Пановска Илиевска

Маркетинг

Поврзано

Back to top button