Маж Стрелец, искрен човек дури и тогаш кога неговата искреност боли

Директниот начин на однесување, тој ги пренесува и на своите пријателски и љубовни врски.

Овој човек најдобро би постапил кога би нашол партнерка која е на исто интелектуално ниво како него, а да не ги занемари притоа ни прашањата на темпераментот и карактерот. Кога во љубовта го повредат или се разочара, тој реагира така да влегува во врски со жени кои неможат да ја загрозат неговата слобода, па затоа мажените жени можат да му станат навика која тешко ќе ја искорени.

Стрелецот не гледа поента во залудно потрошеното време со вас, ако вие го влечете со вас во меланхолично расположение. Тоа е последното нешто кое тој го сака.За да го освоите овој човек, потребно е да го примамите со ветување дека никогаш ништо нема да се смени, дека вие двајца секогаш ќе се забавувате, ќе бидете безгрижни и подготвени за секој предизвик кој ќе ви застане на патот.

Доколку успеете да направите тој да се почувствува дека врската со вас ќе биде најзабавното и највесело животно патување, Стрелецот ќе има волја да се „врзе“. Патот до освојување на неговото срце не е лесна задача, но ако се потрудите често да ја одржувате насмевката на вашето лице кога сте со него, тој ќе почне да се фаќа на мамката. Верувајте, ова момче е вредно за да се потрудите околу него.

Facebook Comments
(Visited 200 times, 1 visits today)