Луѓето родени во овие хороскопски знаци мислат дека светот се врти околу нив

Не е лошо да имате добро мислење за себе си додека не преминат некои граници.

И овие хороскопски знаци се толку самобендисани што мислат дека светот се врти околу нив и дека тие се секогаш и само во право во сè.  Јареците не треба да се докажуваат на некого бидејќи едноставно знаат дека се совршени. Но, ова е често далеку од вистината. И заради нивното задоволство, тие не се многу популарни во друштвото затоа што никој не може да толерира некој што зборува само за себе и очекува дека сите околу нив ќе бидат нивна главна преокупација.

Девицата иако често не изгледаат како самобендисани затоа што се повлечени, тие генерално мислат дека се подобри од останатите. И, ако се осмелите да се расправате со нив за нешто, овие луѓе нам да ви  дадат мир на умот сè додека не признаете пораз затоа што се убедени дека секогаш се во право за сè, и дека нивните ставови и мислења се единствените нели.

ADVERTISEMENT

Лавовите сакаат сите да се восхитуваат и да ги обожаваат и се целосно убедени дека имаат право тоа да го очекуваат од своите најблиски. Тие имаат толку големо мислење за себе што претпоставуваат дека сите околу нив завидуваат на сè, дури и на луѓето што штотуку ги запознале. Тие, исто така, прават голема злоба кон оние што се осмелуваат да им кажат дека светот не се врти околу нивната огорченост засекогаш.

Овните не се согласуваат на никаков компромис и мислат дека имаат право да добијат што сакаат и очекуваат од другите да го прифатат како факт. Тие апсолутно не ги интересираат туѓите мислења затоа што тие самите знаат сè најдобро, па токму затоа се сметаат за најпримамлив знак за хороскоп.

Нема поголеми снобови од Близнаци и самобендисани тоа е едноставно нешто што им одговара на нивниот животен стил. И иако сметаат дека имаат право на подобар живот од другите, тие обично не успеваат да го постигнат тоа затоа што се вечно незадоволни од сè.

Како друг голем хороскопски сноб, Стрелецот не толерира никој што не се согласува со нивните ставови и мислења. Тие се слободни духови и чувствуваат дека можат да направат што сакаат, затоа што секогаш се во право, дури и ако му направат толку многу штета на некој друг.

Facebook Comments
(Visited 103 times, 1 visits today)
Loading...