Луна се пофали со новото деколте, но публиката се шокираше и со неверување гледаше во нешто сосем друго (фото)

Шок во емисијата кај Амиџиќ

Луна Џогани беше гостинка во шоуто на Огњен Амиџиќ и зборуваше за новостите во нејзиниот професионален живот.

ADVERTISEMENT

Таа пред камерите се појави со деколтиран фустан, а водителот и замери што деколтето не беше поголемо.

„Не, јас немам намера тоа да го ставам во преден план, само сакав да го надоместам тој недостаток“, изјави Луна.

По ова водителот ја праша за приказните дека во нејзината песна не се слуша нејзиниот глас, на што Луна одговори: „Не, тоа всушност пее баба ми. Ако на некој се уште не му е јасно, ете сега да знае кој пее“, изјави саркастично Луна.

Инаку, ова беше прво гостување на Луна пред камерите откако ги зголеми градите по хируршки пат.

Но и покрај новината, публиката остана шокирана од нешто сосем друго што се случуваше пред нивните очи. Имено, од нејзината десна страна седеше водителката на „Задруга“ Тамара Ѓуриќ во поприлично провокативно издание. Таа целото време ги ширеше нозете, така што ја препотуваше публиката, а и оние покрај малите екрани не знаеја каде да гледаат.

Facebook Comments
(Visited 3.570 times, 1 visits today)
Loading...